2016




Dags för års resumén för 2016. Ursäktar att jag inte har bloggat under större delen av 2016 men pga av komplikationer
så har jag känt att jag inte har kunnat. Men jag hopppas att detta sammanfattar lite av året så får vi se om jag är mer öppen nästa år. 
 
JANUARI
Januari bestod mest av nervositet och längtan till att få åka till Kenya. Det var mycket att planera så gisssar att det därmed inte blev så mycket bilder men spenderade i alla fall en kväll i januari med dessa fina tjejer.

 


FEBRUARI
Februari bestod mestadels av resan till Kenya som jag än idag inte kan sluta tänka på. Förutom det firade jag och Jocke ett års dag.


 
MARS
I mars blev det dags att ta ur flätorna så att det blev till det gamla vanliga men det var en häftig grej att få testa på. Förutom det var det mest att försöka komma tillbaka och vara i skolan och stallet igen.




 
APRIL
I April var jag allt från en kattvakt med Kajsa i stockholm till festhjälpare när min mamma fyllde 50. Likaså blev det lite dans på köpet när kenyanerna kom och hälsa på. 



 


 
 
 
MAJ
I början av maj bestämde jag och mamma oss för att vi skulle planera min student och bättre kan det inte bli än att åka och ta en mysig fika for att därefter ladda for allt annat den månaden. Det blev ju trots allt musikal, bal och gymnasieslag som fyllde ut större delen av maj. 







Juni
Så kom den efterlängtade månaden. Dags för studentveckan. Hela veckan ut hände det en massa och ändå lyckades jag hinna med att gå på min lillasysters första skolavslutning. Efter allt spektakel blev det att ta det lugnt, vara med kompisar och fira både min födelsedag och midsommar.
 
 












 




 
JULI
 Juli bestod framförallt av plugg men inte länge då jag äntligen tog mitt körkort! Jag bestämde mig för att klippa av håret och att åka iväg till Italien för det förtjänade jag allt. På toppen av allt gott så blev det bröllop då Jockes bror skulle gifta sig.
 







 
 
 
Augusti
Augustimånaden var inte man längtade efter, sista sommarlovet någonsin var snart slut men jag hann i alla fall fira 18 månader med Jocke innan jag skulle börja på en ny skola. Det blev dags för Lunnevads folkhögskolans danslinje och från den dagen har jag dansat i princip hela dagarna.Vilken lycka! 


 
 
 



 
SEPTEMBER
September bestod mest av mys med familj då dessutom Frida kom hem från England och hälsade på men likaså hade jag mys med min egna lilla kompisfamilj.
 







OKTOBER
I oktober hände det inte allt för mycket saker mer än att jag var på bio med kompisar, va hemma hos Jocke, va på workshop med danskompaniet Pantarei och såg när min danslärare hade en föreställning.
 




NOVEMBER
Redan 1 November var första snön framme och därefter gick det vidare med hemkomstfest för Anna som kommit hem från USA, kusinerna som kom och hälsade på i Katrineholm, lilla Anja som kom till världen och den finaste teckningen jag fått från underbara Sofia.





 
DECEMBER
Så var äntligen mysmånaden här som började med julmarknad i gamla Linköping. Därefter var jag på De Geers julföreställning. Förutom det blev det Stockholm med både klass och efter det med syster då vi gick på Kent i sällskap med fina Klara och Hanna. Till sist blev det att fira Jocke och julen.



 








 
 
Nu får man hoppas på ett mysigt 2017
Gott nytt år på er!