Tjejmys

Nu är det äntligen sportlov. Det hela började med musikalträning både lördag och söndag från 10-16.00 där vi dansade och sjöng på för fullt för att förbereda oss för musikaluppsättningen av Legally blonde. Fast det var inte bara musikal som skedde på lödagen utan på lördagkvällen firade jag Jülide med hennes kompisar och det var ju utan tvekan lika roligt. 

Igårkväll åkte jag för första gången hem till Lisa och hälsade på där vi gick ut och satt under en bar stjärnklar himmel som kändes som att man var i självaste rymden. Jag och Lisa hade inte träffats på hur länge som helst så jag tog kontakt med henne och då bestämde vi att vi skulle ha en tjejkväll. Det blev prat om allt möjligt mellan himmel och jord. 
Så fortsatte det imorse med mys genom att vi gjorde pannkakor till frukost med jordgubbar, äpple, banan och hjortronsylt. Ett alla hjärtans dag te vid sidan och en mysig Lisa var pricken över i:et. 
Vi tog sedan bussen in till stan och gick i affärer ett tag innan hon skulle träna och jag hem för att få vila efter helgen.
På stan däremot så köpte jag en jättefin spets bh som jag lägger upp senare med resten av månadens shopping.
 
Finaste Lisa 

 
Sen får man ju inte glömma mysiga Torsten som kom kurrandes beredd på att bli klappad