Härliga höstlovet i Brighton del 1

Hej på er! Förra inlägget så bjöd jag på mina bilder från Brighton när jag var där senast och så tänkte jag att då kan jag fortsätta i Brightontemat genom att visa vad jag gjorde när jag hälsade på. Jag var där i fyra dagar, sön-tor och under den tiden hann ajg med en del fotande så jag kommer dela upp Brightonresan i fyra delar. 
Dag ett, måndagen bestod av en "walkabout" i staden med min syster vid min sida.

 
Frida bor så himla fint, har jättenära till parken där man kan gå i en allé med färgglada löv som gav en känslan för en mysig höst som man aldrig fick i Sverige då det bara slog helt om.

 


På vår promenad runt stan tänkte vi att vi kunde gå igenom north lanes som är gator fyllda med en massa olika butiker med allt möjligt.
 




T ex en secondhand som hette Diplocks yard. Den innehöll allt möjligt från krukor till en äkta polaroidkamera.
 






Vi gick förbi Brighton Pavilion och tog då chansen att fota Frida.
 


 
Så blev det dags för lunch med Frida och fick sällskap med Crispin också, hur mysigt som helst!



Det blev Mushroom Dansak som det stär här över och det var så himla gott. 
 




Det bestod av lite olika små skålar med t ex en slags chutney, currysoppa, ris, typ risalamalta med saffran och tranbär och liknande. På sidan fick man också naan bröd som är helt gudomligt gott. Skulle kunna äta ihjäl mig på enbart naan bröd.
 


 
Därefter blev det inte så mycket mer fotande den dagen men efter lunchen gick vi hem och på kvällen såg vi Bond Skyfall som jag aldrig sett ( det är pinsamt jag vet) men tyvärr somnade jag så får ta och se om den igen. Mer kommer i nästa del :)